Árgarancia

LEGJOBB ÁR Garancia

A Berugok.hu csapata nemcsak a széles árukészlettel, a kiszállítás gyorsaságával, és az éjszakai ellátással hozza az elvárt minőséget. Úgy döntöttünk, hogy egyedülálló módon, mostantól a legjobb árat is garantáljuk. Mit jelent ez?

A LEGJOBB ÁR Garanciát azonos márkájú, azonos kiszerelésű, azonos időben (tehát éjszaka, este 6-tól reggel 6-ig) történő kiszállítási árra lehet érvényesíteni, mely más, azonos típusú szolgáltatónál ténylegesen beszerezhető termékre vonatkozik. Az árgarancia csak égetett szeszekre vonatkozik!

A LEGJOBB ÁR Garancia érvényesítése:

Megrendelné az árut, mert szereti, hogy gyorsak és pontosak vagyunk? Azonban máshol jobb listaár szerepel az általános ajánlatok között?  Ebben az esetben a telefonon történő rendelésnél jelezze, hogy hol és mennyiért látott jobb árajánlatot a mi általunk kínált árnál és a listaárból elengedjük a különbséget. A LEGJOBB ÁR Garancia az általános listaárakra vonatkozik, az akciós termékek esetében pedig egyedileg elbírálva, kedvezőbb árat próbálunk biztosítani.

Így Ön azt az árat fizetheti, amin az adott terméket, azonos szolgáltatási feltételekkel másutt beszerezhetné.

Az árgaranciával Ön mindig csak nyerhet, mert a legjobb áron, házhozszállítással tud az éjszakai órákban italt vásárolni.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!