2014. április 23. szerda

UNOD MÁR A MEGSZOKOTT GIN & TONICOT? PRÓBÁLD KI A DILLIONAIR-T

Összetevők:

- 6 cl Hendrick’s Gin

- 1.5 cl Luxardo Maraschino

- 1.5 cl Jack Rudy Tonic Syrup

- 1.5 cl Cocchi Americano

- 1.5 cl Lime dzsúsz

- 2 teljes Bittermens Boston Bittahs csepegtető

- 8 cl Club Soda

- 3 uborkaszelet

- 3 kapor szár

Elkészítése:

Tegyél 2 szelet uborkát és két szár kaprot a shaker aljába, majd a tetejére a Jack Rudy tonik szirupot és a Luxardo Maraschino-t. Törd össze egy kicsit az uborkát és a kaprot. Tedd a Hendrick’s gin-t, a Cocchi Americano-t, a lime dzsúszt és egy Boston Bittahs-t a shakerbe. Adj hozzá jeget és rázd össze élénken, amíg a shaker külseje el nem kezd fagyosodni. Szűrd át duplán egy jéggel töltött whiskey-s pohárba. Önts a tetejére Club szódát és a másik Boston Bittahs-t. Díszítsd egy uborkaszelettel és kapor szárral.

Jegyzetek:

A Dillionaire könnyed és friss, mint a tavasz illata. Szeretem a kapor és az uborka kombinációját Hendrick’s ginnel és lime-al: ez a pezsgő ital jól fog téged szolgálni a nyár forró napjain. Cocchi Americano és Bittermens Boston Bittahs (mely citrussal és kamillával van ízesítve) kiegyensúlyozzák a telt maraschino és tonik szirup édességét.

Története:

A tavasz tökéletes idő keverni néhány frissítő italt. Számomra a frissítő egyenlő a Hendrick’s ginnel és az uborkával. Miközben szeretem az egyszerű használatát a Hendrick’s-nek a gin tonikban, akartam készíteni valami kicsit ”koktélosabbat”. Ez igazából mentolos italnak indult, de miután kipróbáltam kaporral, rájöttem, hogy így sokkal finomabb. Azt is szeretem, hogy milyen könnyű játszani ennek az italnak az ízeivel. Nincs Boston Bittahs-od? Nem probléma. Próbáld ki a citrus vagy lime gyomorkeserű másik típusát, de akár ki is hagyhatod őket belőle. Van egy tonnányi gyomorkeserűd? Próbáld variálni néhány cseppjét a Bitter End’s-nek, fantasztikus. Vond be a pohár szélét Thai keserűvel, sejtetve a citromfűt és bazsalikomot. Nem nagyon szereted a kaprot? Cseréld le mentára. Valójában, a Dillionaire egy mentás italnak indult, de miután kipróbáltam kaporral, sokkal jobban szeretem.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!