2014. április 15. kedd

ÍGY ISZNAK A GAZDAGOK

Boldog (majdnem) Adóbevallást! Reméljük mostanra már sikerült elküldened. (Ha nem, ne aggódj, van még rá több, mint egy hónapod.)
Ha te a szerencsések egyike vagy, azt jelenti, hogy hamarosan egy szép kövér csekk fog az öledben landolni.
Nem lennénk Berugok.hu, ha nem tennénk javaslatot számodra, hogyan költsd el ezt a nem várt nyereséget. Így összeállítottunk néhány nívós italt és színvonalas italozási kelléket.  A világ legdrágább ginén át egy speciális aranyozott whiskey hűtő készletig. A visszatérítésed jól használhatnád fel ezekre a luxuscikkekre.

A Brandy
D’usse XO Cognac ($230)

A konyak szerelmesei örvendezhettek mikor ez az új márka először megjelent – egy 50 dolláros, 4 éves VSOP – 18 hónappal ezelőtt. De kicsit még várnod kell, hogy kipróbálhasd ezt a pazar palackozást. A legalább 10 éves eaux-de-vie keverék jövő hónapban fog csak megjelenni.

A jéghelyettesítő
Executive Balls of Steel

A szemtelenül elnevezett Balls of Steel, na igen, acélgolyók, olyan speciális maggal lettek ellátva, melyeknek hűtőereje olyan, mint hat jégkockának. És ez a különleges készlet – csupán 25 lesz értékesítve – jellegzetessége a 18 karátos arannyal borított gömb egy kézzel készített égerfa dobozban. Nem hangzik túl hasznosnak, de egy jó ügy érdekében készült: minden egyes megvásárolt készlet árából 400 dollárt az MD Anderson Cancer Center kap meg, hogy segítsen a hererák elleni küzdelemben

A Scotch
M, a Macallan Single Malt Scotch Whisky ($5,000)

Minden második évben, a Macallan kiad egy extra-speciális, különösen sokáig érlelt skót whiskeyt egy sorozaton kívül gyártott Lalique kristály konténerben. A legutóbbi – egy 62 éves 25 ezer dollárért kelt el – már rég nincs meg, de el tudsz csípni egy keveset a varázslatból ezzel a luxus whiskeyvel. A mélységesen összetett italt spanyol sherry hordókban érlelték és szintén a Lalique által speciálisan megtervezett palackba csomagolták.

A Gin
Nolet’s Reserve Gin ($700)

Alapból a ginek, még a nagyon elitnek számítók sem érik el más italok csillagászati árait. De ez a becses holland ital a kivétel. A szokásos növényeken kívül ízesítve van finom verbénával és ritka (és drága) sáfránnyal. Minden egyes üveget külön-külön hagy jóvá Sr. Carolus Nolet, a tizedik generációs italfőző, akinek a családja már 1691 óta készít alkoholt.

A Portói
Taylor Fladgate 1964 Single Harvest Tawny Port ($300)

Ha Ön – vagy valaki, akit ismer – most tölti be az 50.-ik évét, nem tudunk elképzelni jobb ajándékot, mint ezt a gazdag, vacsora utáni italt. Az elmúlt fél évszázadot egy tölgyfahordóban töltötte, a mogyoró, fűszerek és melasz döbbenetesen összetett és hosszantartó utóízét hagyva maga után. Az új palackozás az első a sorozatában ennek az 50 éves bornak és a márka tervezi az évenkénti megjelenést.

Báreszköz
Titanium Cobbler Shaker ($138)

Valószínűleg hallottál már az arannyal vagy ezüsttel bevont báreszközökről, de van itt egy egészen új kémiai elem, amit Japánból importáltak a mixerek kedvenc üzletéből, a Cocktail Kingdom-ból. A titánium sokkal kisebb súlyú, mint a megszokott rozsdamentes acél, és sokkal könnyebb elkészíteni a sok rázással készülő italokat, mint például a Ramos Gin Fizz-t. Egyben szuper-erős is, szóval egy örökkévalóságon át kitart. Plusz, csak maga a szó, hogy ”titánium” elég jól hangzik.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!