2014. április 22. kedd

AZ ÉVSZÁZAD TALÁLMÁNYA: POR ÁLLAGÚ ALKOHOL

Igen, igen, tudjuk mire gondolsz: ez nem lehet igaz, ugye?
Pedig az.
Ezen a héten, az amerikai Alkohol és Dohány Adó és Kereskedelmi Iroda jóváhagyta a Palcohol-t, egy alkoholos port, amely négy erősen megkérdőjelezhető ízből áll: Cosmopolitan, Powderita („az íze akár a Margaritáé”), Lemon Drop és Mojito (amennyiben tényleg utálod keverni a mentát).

Miért, kérdezed? Nos, a Palcohol web oldalán az áll, hogy ez egy szuperkönnyen kezelhető új termék és ”egy nagyon kényelmes megoldás annak, aki úton van. Egy csomag súlya körülbelül 3 cl-nek felel meg és elég kicsi ahhoz, hogy beleférjen bármilyen zsebbe.”

Szóval ha egy üveg whiskey vagy egy gin cipelése túl sok kényelmetlenséget okozna neked, vigyél magaddal egy csomag Powderita-t, amit csak bele kell öntened egy üveg vízbe, össze kell ráznod és máris kész a koktélod-nincs szükséged egy terjedelmes üveg tequila-ra. És az én személyes kedvenc felhasználási módom adni egy löketet a kedvenc ételeinknek. A vállalat javaslata ”adj Powderita port a guacamole-hoz, Cosmopolitan port egy salátához, V-t egy vodkás szószhoz, stb.” A lehetőségek végtelenek.

Persze, sok aggodalmat szül, hogy valaki az orrán keresztül szippantja fel ezt az alkoholos por formulát, mely valóban zavaró gondolat – különösen figyelembe véve, hogy a legtöbb Palcohol terméknek az alkoholtartalma körülbelül 55 és 65 százalék között mozog. De a vállalat azt állítja, hogy több mint fél csésze port kellene felszippantanod az orrodba ahhoz, hogy egyenértékű legyen egy ital megivásával.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!