2014. április 22. kedd

A WOODFORD RESERV MENTÁS JULEPJE 1000 $-ÉRT

Szereztél egy hosszabb pihenőidőt magadnak? Akkor töltsd hasznosan az idei Kentucky Lóversenyen. A Kentucky Lóverseny 89.-ik születésnapja alkalmából a Woodford Reserve kétféle limitált kiadást jelentet meg “Run for the Roses” címmel. A mentás Julep csészéből csupán 89-et fognak értékesíteni.

A Julep csészék darabonként 1000 dollárba fognak kerülni, jellegzetessége az aranyozott és kézzel vésett medál, mely egy Thoroughbred-et ábrázol egy tradicionális Kentucky Derbis rózsakoszorúban. És csak 10 darab – Royal Rose aranyozott csésze, kézzel vésett ezüst medállal – lesz belőle elérhető, 2000 dollárért.

Az ebből származó bevételt az Old Friends Thoroughbred Retirement Center-nek fogják adományozni, amely segít támogatni a nyugalmazott versenylovakat.

Érdekelne? Meg tudod vásárolni a neves Julep csészét a Woodford Reserve-nél április 14 és május 1.-je között, és bemutatásra kerül az idei Kentucky Lóversenyen – ráadásul még fogsz kapni egy extra speciális mentás Julep koktélt is a csésze áráért.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!