2014. február 11. kedd

HALÁLRA IVÁS AZ ÚJ DILI

Egy húszéves lehet a közösségi média ivós játékának, a Neknominationnek az első brit áldozata. A Daily Mail szerint a fiú egy londoni hostelben esett össze, pár perccel azután, hogy megivott egy vodkából, whiskyből, fehérborból és lagerből álló másfél literes főzetet.

Isaac Richardson halálának két szemtanúja is van, egyikük a lapnak arról mesélt, hogy a fiú halála előtt még hencegett: lepipálja versenytársait, akik hasonló kotyvalékot ittak. Nem sokkal később már a padlón fekve, holtan találtak Richardsonra.

A Neknomination lényege, hogy a résztvevők megisznak egy pint, azaz több mint fél liter különböző alkoholokból álló italt, ezt felveszik videóra, és feltöltik a netre, ahol aztán egymásnak mutogatják. Egyesek Listerine-t vagy fogkrémet is kevernek a koktélba, aztán lehajtják. A játék Ausztráliából indult egy hónapja, egy héttel ezelőtt már két ír is belehalt.

A brit rendőrség az ITV-nek hétfőn megerősítette, hogy egy londoni fiatal rosszul lett, majd a kórházba szállítása után meghalt. Halálának körülményeit még vizsgálják, de senkit sem gyanúsítanak.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!