2013. december 12. csütörtök

BETILTJÁK AZ ENERGIAITALOKAT

Az energiaital fogyasztás reggelente a középiskolás tinédzserek körében rendkívül elterjedt, a diákok több mint 70%-át érinti, a fiatalok saját bevallásuk alapján elmondták, hogy nem csak reggel, de az éjszakai élet szerves részeit is alkotják az energiaitalok.

“Én pl. keverem alkohollal, sokkal jobban üt, és be is pörgök, általában így reggel 7-8ig is bulizunk, van erő egy jó kis Afterra.”

Meglepő, de a statisztikai adatok alapján nem csak a fiatal 14-18 éves korosztály, hanem azon felül a 30-as korosztályon belül is találhatunk olyanokat, akik a reggelt a jól bevállt kávé helyett, inkább energiaitallal helyesbítik.

“Én régen mindig kávét ittam, most már rátértem az energiaitalokra, finom is, egyszerű hisz reggel lehűtve ott vár engem, kellemes így kezdeni a reggelt, pláne ha társul mellé még egy cigaretta is.”

Dr. Konrád Péter : ”Sikerült megszavaznunk hogy betiltsák ezeket a készítményeket, el sem hiszik az emberek milyen hatással vannak ezek az italok a szívre, hatásuk azonos a kemény drogok hatásaival, olyan szinten leterhelik a szívet, mintha az ember egy teljes napon át futna, megállás nélkül, kikészítik a szívet. Leginkább a bal kamrát érintő területet, az izom összehúzódást tekintve szó szerint kényszeríti a szívet az erősebb munkára. Semmiképp ne fogyasszuk ezeket a termékeket, addig se amíg forgalmazzák őket. Alkohollal meg pláne ne, nem az első eset volt hogy sürgős kezelést és gyomormosást kaptak azok akik ezt a két kombinációt használták szórakozásra.”

Forrás: Hírcsárda

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!