2013. november 19. kedd

NEM LEHET ALKOHOLT FOGYASZTANI MAJD A SZÓRAKOZÓHELYEKEN

A Nemzeti Dohányboltok után nemsokára jöhetnek a Nemzeti Italboltok is Magyarországon. Ezzel egy időben befagyasztanák a szórakozóhelyeken az alkoholfogyasztást. Az egész hasonlít a híres szesztilalomra, mely Amerikában fellendítette a feketepiacot.

A Nemzeti Dohányboltok bevezetése után, jöhetnek a Nemzeti Italboltok, annyi különbséggel, hogy a Nemzeti Italboltok nyitvatartási ideje csak hétvégén lesz, akkor is csak pár órára.

Hivatalos adatok szerint 08:00-14:00 szombat, és vasárnap napokon lesz nyitva.
A kormány ezzel kívánja visszaszorítani az erős alkohol fogyasztást a fiatalok, és 40+ feletti korosztály körében.

Kundar Márton Péter ötlete:

“Muszáj az országban visszaszorítani az erős alkohol fogyasztást, ezért az alkoholt dupla áron fogjuk árusítani, és csak hétvégén, ami azt jelenti ha egy alsó kategóriás bort nézünk, ami 500-600 HUF összegből kijön, akkor annak jelenlegi ára 1000-1200 HUF összegre fog ugrani.
Az új törvény módosítás, és a boltok aktivizálása 2014 márciusában fog hatályba lépni, onnantól kezdve az alkoholt nem fogjuk tudni olcsóbban kapni.”

Ágoston Péter:

“A Nemzeti Italboltok megalkotása fantasztikus ötlet, a szórakozóhelyeken lévő alkoholfogyasztást pedig befagyasztjuk, sajnos a sok ittas fiatal és felnőtt egyaránt rengeteg problémát és bűncselekményt okoz alkohol hatása alatt, így jó megoldás ha egyenlőre a szórakozóhelyeken nem lehet alkoholt fogyasztani.”

Egyelőre még nem hivatalos az információ, de nem lehetetlen, hogy hamarosan azzá válik.

Forrás: Hírszabadság

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!