2013. július 9. kedd

ÚJ KÖNTÖSBEN EGY RÉGI KEDVENC A BALLANTINES FINEST

“Stay true!” – kiállt a szlogen a Ballantine’s legújabb kampányának élén, ami annyit tesz “Maradj hű!”. A világ második legkeresettebb skót whisky márkája 2013 nyarán se marad hűtlen a Finest Scotch kedvelőihez és számos promóciós újdonsággal kedveskedik nekik az év hátralévő részében. Az egyik legfontosabb és legkiemelkedőbb hír, hogy megújult az oly ismert Balis üveg, mind formában, mind külsőben – a tartalom természetesen a szokásos.

Az üveg megtartotta a szögletes alapformát, de a V-alakú új címke miatt változtak a domborulatok. A Ballantine’s-nál úgy tartják, hogy ez még szembetűnőbb külsőt kölcsönöz az amúgy is egyedi formának, csomagolásnak. A V-alak úgymond szárnyakat ad az ikonikus Finest label-nek és az autentikus, elegáns, időtálló kinézet kicsit modernebbé, a mai kor viszkit szerető emberinek kedvencévé szándékozik tenni ezt a kevert skót whisky-t.

A Finest Bali megújulását minden label-társa követni fogja, amelyet már július végétől a polcokon találhatják a vásárlók. Peter Moore, a Ballantine’s márkaigazgatója így nyilatkozott az új “butykos” kapcsán: ” A Ballantine’s Finest label évtizedek óta keveset változott külsőben, ezért úgy éreztük a Pernod-nál, hogy itt az ideje egy komolyabb megújulásnak. Azonban az újítás nem a gyökerektől való elszakadást, hanem mind inkább az azokhoz való ragaszkodást, kötődést igyekszik jelképezni. Számunkra minél fontosabb, hogy Európa vezető whisky márkája hűen tükrözze, azt az örökséget, amelyet a Ballantine’s név jelent. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy a márkához hű fogyasztók is kapjanak némi újítás a label-lel kapcsolatban, amely nem új ízt, de újfajta vizuális örömszerzést jelent majd számukra.”

Az új Ballantine’s üveg hamarosan kapható lesz Magyarországon is, amelyről a napokban már hírt adott a hivatalos forgalmazó, a Pernod Ricard Hungary. Természetesen a mi webshopunkban is fel lelhető lesz az új üveges Bali, amint az kereskedelmi forgalomba kerül.

Hamarosan ezzel kapcsolatban egy játékra szeretnénk Titeket meghívni, kedves Olvasóink, amelyen ilyen új üveges Ballantine’s whisky-t lehet majd nyerni! Figyeljétek a honlapunkat és Facebook oldalunk, hogy első kézből értesüljetek a legfrissebb hírekről, eseményekről, nyereményjátékokról!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!