2013. július 12. péntek

SZTÁROK ÉS PIÁIK: BAD BOY VODKA RODMANTŐL

Rég jelentkeztünk már a Sztárok és piáik rovatunkkal, de megérte várni. Egy illusztris amerikai celeb gondolta úgy, hogy a vodkagyártással szeretne közelebbről megismerkedni: Dennis Rodman és az ő Bad Boy Premium Vodkája.

Eddig nem sok mindent irigyelhettünk az anno “Féreg” becenévre hallgató kosarastól, kivéve tán korábbi feleségét, Carmen Electrát, viszont most egy egészen különleges italnak lett a gazdája, reklámarca, kabalafigurája. A Premier Brands  amcsi cégmonstrum párosította össze Dennis-t ezzel a bikás palackú kétszeresen szűrt búzapárlattal, amely nem véletlenül kapta  a Bad Boy nevet.

 

Szemmel láthatóan kül és belcsínyében is kirívó a cucc. A tejfehér üveg non-fi tetkóval van dombor-bevonva, valamint egy agresszor bikafej és a piros keretbe foglalt tetkóírásos címke egészen sajátos, összetéveszthetetlen vodkáspalackká teszi az egészet. Tetszik! A benne rejlő vodkát még homály fedi, de a “prémium” szócska rosszat nem jelenthet. Kíváncsian várjuk majd megjelenése után, hogy a piatesztelő blogok mikét húzzák le, akarom mondani dícsérik majd a szeszt.

2 hét múlva, pontosan július 27-én startol a Bad Boy az amcsi piacon, amelyet már most is eléggé lázba hozott. Egymás után jelennek meg az online cikkek Rodman és a vodka kapcsolatáról és a közösségi oldalakon is egyre sokasodnak a vörös bikás posztok. 20 amerikai dollárt fog kóstálni üvegje (cca. 4.500 Forint), amellyel egy megfizethető árú prémium fajtával gazdagodik majd a vodkapiac.

Hogy Európába és a mi kis hazánkba mikor jut el, azt sajnos nem tudjuk, de előre várjuk! Addig is, ha bedobnál egy vodkafröccsöt, de nincs kedved sokat mozogni érte, rendeld webshopunkból és mi 30 percen belül házhoz szállítjuk neked! Kínálat ITT.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!