2013. július 13. szombat

BRUCE LEE ÉS A JOHNNIE WALKER

Ki tudja ki volt Li Csen-fan? Nem ismerős a neve mi? És ha a művésznevén szólítjuk, ami így fest: Bruce Lee? Így már megvan, igaz? :-) Nos, van egy jó hírünk. Emberünket újraélesztették!

Nem kell megijedni, nem zombiként és nem is klónként tért vissza, hanem a modern technika vívmánya hozta őt újra a képernyőre. Johnnie Walkerék úgy gondolták, hogy az ő szelleme, máig fennmaradt tanai sokat jelentenek még mindig a kínai emberek számára és ehhez párosítják a whisky-jük értékeit. Ezen gondolatmenet eredményeként találkozhatunk Lee mester egy számítógépes másával a Johnnie legfrissebb kínai reklámszpotjában.

A történet egészen minimál: Lee reinkarnációja egy hong kong-i felhőkarcoló x-századik emeletén sétálva mondja el nekünk a frankót. A sárkányról beszél, amely minden emberben lakozik és mindegyik erejét a vízből szerzi. A víz szerepét firtatja, hogy ez a legtisztább befolyásoló tényező, amely a világot alakítja. Mindenkinek a vízhez hasonlóvá kell válnia, hogy mindenki a saját világának kovácsa, alakítója lehessen. “Be a game changer!” A Diageo pont ezt a szlogent adta legújabb kampányához: Game Changer. Mindehhez nem is találhatnál más segítséget, mint a Johnnie prémium scotch-át, a Blue Label-t. Ennek az üvege villan fel a szpot végén.

A sztorihoz tartozik még az is, hogy a jó öreg Bruce pont 40 évvel ezelőtt lelte halálát, amelynek évfordulója előtt is kíván tisztelegni a Johnnie Walker (egészen pontosan Hong Kong-ban szenderült jobb létre, 1973. július 20-án).

Egyenlőre csak a kínai tv-ben találkozhatunk (a netet leszámítva) Lee mester tanaival, de Diageo-ék tervezik a sárkány reklámhadjáratot globálissá is kiterjeszteni.

Ha belenyalnál egy pohárka jófajta whisky-be, de nincs kedved lemenni a boltba érte, akkor rendeld webshopunkon keresztül és mi 30 percen belül házhoz szállítjuk neked. A whisky-ket ITT találod.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!