2013. június 20. csütörtök

JÓÉJSZAKÁT ITAL

Ugye mindenki hallott már a Well Relax Drink-ről?! A Hell Energy K+F kutatóinak “pattant” ki az ötlet az agyából tavaly, hogy az energiaital-dzsungel átláthatatlan rengetegében valami mást, kicsit eltérőt, de mégis hasonlót alkossanak. Ebből lett a Well Relax Drink. Lehet, hogy ez nem is volt annyira eredeti ötlet?

Tudva levő ugyanis, hogy 2007 nyarán egy szlovák nemzetiségű úriember a nejével töltötte éves nyaralását a thaiföldi tengerparton és szöget ütött a fejébe egy gondolat. Miszerint a nyaralás befejeztével, hogy tudná elkerülni az időeltolódás miatti álmatlanságot, mivel tudná könnyíteni szervezete átállását. Az indulás előtti napokban körbejárta Bangkok utcáit, valami hasonló után kutatva (ha ott nem talál semmi ilyet, akkor az valószínű nem is létezik…). Nem járt sikerrel, így aztán úgy gondolta létrehozza saját maga. Na ebből a kis sztoriból született meg – tudomásunk szerint – a világon a legelső ilyen “pihentetős” ital, a Good Night Drink.

2 évig fejlesztgették, találgatták az összetevőket, amelynek eredményeként 2009. októberében gurult le a gyártósorról az első 0,25l-es fémdobozka, rajta a “Drink’n'Dream” szlogennel – “Idd és aludj!”. És hogy végülis mi került bele az italba, amitől állítólag “straight-away” bújunk az ágyba és húzzuk a lóbőrt? Íme:

  • macskagyökér
  • levendula
  • csipkebogyó
  • kaktuszgyümölcs

Természetesen a gyártás során semmilyen szintetikus anyag, tartósítószer és édesítőt nem kevernek az itókába, amely biztosít minket az egészséges mivoltáról (na persze…).

Magyarországi fellelhetőségéről még sajnos nincs információnk, azonban már Szlovákián kívül kapható Csehországban, Oroszországban, Vietnámban (Bangkokban érdekes módon még nem…) és Ausztráliában. Beszerzése folyamat alatt.

Reszkessetek energiaitalok! Itt egy újabb ellenség! :-)

Ha kipróbálnád a Well-t, webshopunkból rendelheted: ITT.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!