2013. május 6. hétfő

NYITOTT PINCÉK HÉTVÉGÉJE

Országszerte több mint száz borászat várja az érdeklődőket kedvezményes kóstolóval a pünkösdi nyitottpince-napokon május 18. és 20. között.

A legtöbb nyitott pince a balatonfüred-csopaki, a tokaji, a móri és a szekszárdi borvidéken vár a bortúrázókra, de a közönség Magyarország csaknem valamennyi borvidékén bekukkanthat a kezdeményezésben részt vevő termelőkhöz – tájékoztatta a pincenapokat a Nyitott Pincék Szövetségével és a Bacchus Arts Stúdióval együtt szervező Magyar Turizmus Zrt. pénteken az MTI-t.

Mint közölték, a rendezvény során előzetes regisztráció nélkül is bárki betérhet a www.nyitottpince.hu és a www.itthon.hu oldalakon felsorolt pincékbe. Az akcióban részt vevő borászatok a három napból legalább kettőn 10 és 19 óra között nyitva tartanak, és a szőlész, a borász vagy borhoz értő személyzet fogadja a betérőket. A nyitott pincékben legalább háromféle bort lehet 10-50 százalékos kedvezménnyel megkóstolni, emellett sok helyen nyílik lehetőség a pince és a szőlőbirtok bejárására is.

A tájékozódást bortúrakalauz is segíti, amely hamarosan letölthető a rendezvény honlapjáról. Újdonság továbbá az okostelefonokkal használható pincetérkép.

A Magyar Turizmus Zrt. idén ismét meghirdeti BorOskola című, május 6-ától öt napon át tartó nyereményjátékát a jatek.itthon.hu honlapon, ahol értékes nyeremények (borok, borkóstolók, birtoklátogatások) várják a szerencséseket.

Forrás: MTI

Megbontanál egy üveg finom hazai, testes vöröset, vagy egy könnyed roséra vágysz? Rendeld kedvencedet webshopunkból és mi 30 percen belül házhoz visszük neked. A borkínálatot ITT találod.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!