2013. május 31. péntek

LIMITÁLT KIADÁSÚ BURN ENERGIAITAL

Különleges kiadásban kapható hazánkban a BURN Original energiaital. A limitált kiadású széria csupán néhány hétig lesz elérhető. A termék íze nem változik, csak a csomagolás, amelyet napjaink legismertebb DJ producere, Avicii fotója díszít.

A jellegzetes vörös láng és fekete alapszín mellett napjaink egyik legsikeresebb előadója, Avicii is feltűnik a BURN Original energiaital csomagolásán. Ennek oka, hogy a rádiók játszási listáinak élén álló DJ több zenei program kapcsán is együttműködik az energiaital márkával.
Avicii az egyik mentora annak a BURN által útnak indított DJ tehetségkutatónak, a BURN Studios Residency-nek, amely a napokban zajlik Ibizán egy magyar művész, Domján Márió részvételével is. A neves DJ itt olyan tanácsokkal látja el személyesen a versenyzőket, amelyek segítségével akár ők lehetnek az ibizai party élet következő előadó generációja.

A BURN energiaital az idei évtől aktív szereplője a Formula 1 sorozatnak is, a Lotus csapat és ezáltal Kimi Raikkonen oldalán. A népszerű DJ ebből az együttműködésből is merített inspirációt munkájához, amelynek hamarosan látható, hallható eredményei is lesznek.

A limitált kiadású csomagolást várhatóan augusztusig lehet majd beszerezni. A különleges darabok már kaphatóak WEBSHOPunkban.

Forrás: Trademagazin

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!