2013. május 9. csütörtök

ITT A SÖR AMIRE MINDENKI VÁRT!

A Borsodi Sörgyár tegnap mutatta be legújabb innovációját a nyilvánosságnak, a Borsodi Super Dry sört. A hazánkban egyedülálló sör különlegessége, hogy minden kortya tökéletes sörélményt biztosít azzal az újdonsággal kiegészítve, hogy nincs hosszan tartó, kesernyés utóíze. A különleges ízélmény a felhasznált speciális komlónak és az új erjesztési és sörfőzési technológiának köszönhető. A Borsodi alapvető íz karakterisztikáját hordozó új termék mindazok kedvence lehet, akik szívesen lemondanak az utóízről, és csak a friss sör ízének élményére szeretnének figyelni.

A Borsodi Sörgyár évek óta a hazai sörpiac meghatározó innovátora. A tradicionálisnak számító sörpiacon jelentős átalakulást indított el évekkel ezelőtt, amikor az un. középkategóriás, széles körben elérhető sörök között bevezette a Borsodi Frisst, az első ízesített sört. Az azóta megjelent, számos ízben hozzáférhető, kategóriát teremtő sör ma már jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

A Borsodi Super Dry szintén egy nagyon izgalmas innováció, amely kategóriateremtőként jelenik meg a piacon. A különlegessége, hogy megőrzi azt az aromát, ami a jó sört jó sörré teszi, ugyanakkor a kesernyés utóíz pillanatok alatt eltűnik, így minden korty ugyanolyan élvezetet nyújt, mint az első. Ezt az egyedi ízvilágot magával hozó sörtípus Japánban és Kanadában már óriási sikerrel debütált korábban, a Borsodi jóvoltából pedig végre elérkezett hazánkba is. Az elegáns dizájnnal bemutatkozó SuperDry új irányt mutat a söripari innovációk között.

„Büszke vagyok arra, hogy a Borsodi Sörgyár összes dolgozójának nevében bejelenthetem, valami teljesen újat alkottunk ezzel a termékkel, amelynek nincs párja az országban. Nem is szaporítom tovább a szót, egészségünkre!” – emelte poharát Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója a termékbemutató sajtótájékoztatón.

Jó hír, hogy nálunk megrendelheted és mi egészen az ajtódig szállítjuk! Rendeld meg a terméket ITT.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!