2013. május 22. szerda

ITT A NYÁR, JÖNNEK A PANCSOK

Az világ szesziparának nagyjai nem sejthették, hogy az ízesített italok kitalálásakor milyen radikális, esze-veszett termékújítási őrületet indítanak. Mára már olyan nagymértékű, hogy az újdonságok nyomon követése szinte követhetetlenné vált. 2013 nyara sem maradhat el azonban az ízesített szeszek – ezentúl “pancsok” – újdonsült képviselőinek beköszönése nélkül. Most két nagy márkának a nyárra kihozott italát mutatjuk be. Íme:

Kalinka Citrus

Megérkezett Magyarország díjnyertes vodkájának új, ízesített variánsa a Kalinka Citrus! – mutatja be a Kalinka múlt héten közzé tett sajtóhíre eme citrus ízű vodkáját.

Ha a Kalinka helyét a magyar vodkapiacon a top 3-ba soroljuk, akkor azzal nem lövünk nagyon mellé, amely pozíciót eme ígéretes pillérrel próbálják jobban alátámasztani. Nem mernénk ellene fogadni, biztosak vagyunk benne, hogy a hángérien partiarcok a tízszer szűrt vodkájuk citromos változatát is nagy számban, trillió felespohárral és még több üveggel fogják a torkukon legörgetni.

A beharangozó arról ír, hogy hosszas mixelés és számtalan kóstolás után született meg ez a kiváló minőségű, különleges és ízletes ital… mondjuk olyan sokat nem kellett agyalniuk az összetevőkön: vodka + citromlé. Ez eddig is sokunknál bejött. Nemde?

Mivel mi, berugok.hu is jó “birka” módjára követjük a “divatot”, ezért hamarosan nálunk is rá lelhetsz a Kalinka újítására: ITT.

Malibu Sundae & Swirl

A Pernod Ricard cég égisze alá tartozó Malibu kókuszos rumjának két 2013-as újoncát mutatták be a napokban a tengeren túlon: a Sundae-t, a csokis-fagyis kókuszos rumot (ami igazából likőr, de rum alapú) és a “női” párját a Swirl-t, az eperkrémes kókuszos rumlikőrt (új szó, tessék felvenni a szótárba!).

Férfi olvasóinknak itt ajánlanánk egy kevésbé “cukros” cikkünket az új prémium Jim Beam-ről.

Saját bevallásuk szerint Pernod-ék ezzel akarnak hadat üzenni az ízesített vodkáknak (!!!!!), amelyet azzal a ténnyel támasztanak alá, hogy az ilyen és ehhez hasonló édes, ízes italok piaca 58%-kal nőtt világszerte az elmúlt két évben.

A márkaigazgató, Lisa McCann így nyilatkozott: “Nagyon várjuk az új italunk első eladási számait. Szeretnénk a két új Malibu italunkat minden magára adó amerikai klub, bár, szórakozóhely pultján látni az idei nyár végéig és ezért mindent meg is teszünk, hogy megvalósuljon. A Sundae és a Swirl méltó ellenfele lesz a citromos és krémes vodkáknak, amelyek az egyik legkedveltebb koktélalapok a mixervilág itallapjain.”

Hölgyeim, egy gond van ezzel a két csajos itallal, nagy valószínűséggel idén még csak az amerikai hölgyek élvezhetik epres és csokifagyis kortyait az új Malibuknak.

Mindkét ital 21% alkoholtartalommal bír (standard Malibu erősség) és 15 USD az ára (cca. 3400 forint).

Ha kedveled a Malibut, de nincs kedved elcaplatni a következő boltig, hogy az almalédet “felhigítsd” vele, akkor keresd webshopunkban. Nem kell mást tenned, mint ITT belerakod a virtuális kosáradba és egy gyors regisztráció után megrendelned a kiválasztott italt és mi 30 percen belül házhoz szállítjuk neked!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!