2013. május 10. péntek

A BACARDI EZUTÁN WHISKYBEN IS UTAZIK

A Bacardi a napokban mutatta be legújabb termékét, amely bármilyen hihetetlen, nem a rumok családjába tartozik, hanem egy prémium minőségű, a skót felföldről származó malátawhisky. Ahogy az bevált szokás a nagy italgyártók és forgalmazók körében elsőként nem a hétköznapi fogyasztók, hanem a repterek forgalmának kínálja a cég vadi új whiskyjét.

A Glen Deveron, Royal Burgh Collection egy “három fogásos whisky-család” a Macduff lepárlóból, amelynek egy  16, egy 20 és egy 30 éves palackja. Mint említettük csak a duty free shopokban elérhető a következő egy évben (vagy amíg a készlet tart – A szerk.) és mivel prémium kategória, single malt, ezért az árát is ehhez alakították. A 16 éves, 1 literes kiszerelést 41 fontért (cca. 14.300 HUF), a 20 éves, szintén literes palackot 54 fontért (cca. 18.500) és a 30 éves, 0,7-es whiskyt pedig 150 fontért (cca. 52.000 HUF) reptethetjük meg kézipoggyászunkban.

A két napja Londonban tartott sajtótájékoztatón Mike Birch, a Bacardi Global Travel Retail ügyvezetője így nyilatkozott az újdonságról: “Nagy fába vágtuk a fejszénket, de úgy érzem, hogy sikerült valami újat, különlegeset kitalálnunk. Piacra lépni egy 16 éves whiskyvel bátor húzás volt. A whisky érleléshez használt sherry-s hordók úgy érzem még szélesebb körben szerethetőbbé teszik ezt az amúgy is páratlan italt. Reméljük, hogy az ázsiai piacon és a nők körében is közkedvelt lesz.”

Meg kell hagyni, biztos sikeres lesz Bacardiéknál a viszkizgetés, de a női vásárlókat valószínűleg egy másik italukkal fogják még jobban maguk köré csavarni. Ez pedig nem más, mint az ízesített rumok legújabb képviselője, amely április eleje óta kapható az amerikai italpiacon: Pineapple Fusion.

A kosárlabda-barát italozók már februárban találkozhattak az újdonsággal, ugyanis az amerikai kosárlabda liga, az NBA All-Star meccse alatt mutatták be először az ananászos-kókuszos rumot. Bizony-bizony, nem szimpla ananászízű Bacardiról van szó, hanem a kókuszos változat ízét is bele csempészték!

Nincs info arról, hogy mikortól lesz kapható a tengeren innen is, de szívesen kipróbálnánk idén nyáron a Balaton parton ülve, a Pina Colada-nkba keverve…

Az itthon kapható ízesített Bacardikat megtalálod webshopunkban is: ITT. Rendeld kedvencedet és mi 30 percen belül házhoz szállítjuk neked, HŰTVE!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!