2013. március 18. hétfő

ARANYAT ÉRŐ UNICUM

Aranyérmet nyert az Unicum és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Award-on – közölte a Zwack Unicum Nyrt.


A jubileumi, tízéves – idén minden eddiginél nagyobb érdeklődésnek örvendő – klagenfurti versenyen a nemzetközi szakemberekből álló zsűri 30 országból 430 minőségi mintát kóstolt.

A két magyar italnál – amelyek a bitter kategóriában nyertek – az “egyedi, tökéletes összhangot alkotó és hosszantartó ízvilágot” méltatták. Az Unicum Szilvánál kiemelték a “füvek és gyümölcsök nemes együttesét” is.

Minősített, magyar gyártású bitter eddig még nem ért el ilyen kimagasló eredményt.

Szintén aranyérmes lett (és immár nem először) egy másik minőségi Zwack-termék, a Kalinka vodka.

“A világszerte ismert és elismert WSA jelmondata: egyszerűen a legjobb párlatokban. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk két zászlósterméke egyszerre részesült a legjobbaknak járó rangos nemzetközi elismerésben. Eddig csak a magyar piac, a magyar fogyasztóink részéről kaptunk pozitív visszajelzéseket, ez volt az Unicum Szilva első nemzetközi megmérettetése. A nagy sikerre való tekintettel a jövőben számos hasonló minőségi innovációt tervezünk” – fogalmazott Zwack Sándor igazgatósági elnök a közlemény szerint.

A World Spirits Award az egyetlen olyan megméretés, ahol a nevezések száma korlátozott: minden évben maximum 450 mintát kóstolnak végig, hogy biztosítsák a legjobbak kiválasztását. (MTI)

Nem kóstoltad még az Unicum Szilvát? Itt az ideje!
Rendeld webshopunkból és mi fél órán belül házhoz visszük neked Budapest területén belül díjmentesen!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!