2013. február 19. kedd

MIT FOGUNK INNI 2013-BAN?

Év elején rendszeresen megtelik az internet az aktuális trendprognózisokkal. Amerikai és európai forrásokból válogatott a Trade Magazin; olyan, több szakember és weboldal által is megfogalmazott előrejelzéseket gyűjtöttek csokorba, amelyek közvetlenül vagy közvetve, de érintik a vendéglátást. Íme!

– Népszerűbbek lesznek az édes borok.

– Az ízesített vodkák mintájára jönnek az ízesített whiskyk, konyakok, tequilák.

– A különleges sörök megjelennek az exkluzív éttermek kínálatában, teret nyernek az étel-sör párosítások, jön a sörsommelier.

– Mind sikeresebbek a kézműves sörök – némelyiküket magas alkoholtartalma miatt 2-3 decis adagokban.

– „Csapra” kerülnek különféle italok: bor, népszerű koktélok (például Aperol Spritz).

– Terjednek a szénsavas koktélok, ami jelentheti szénsavas ásványvíz felhasználását ugyanúgy, mint széndioxid hozzáadását az italhoz.

– Palackozzák a koktélokat, főleg a különlegesebbeket.

– Visszajönnek az „ecetes” koktélok /shrubok/.

– Hódít a tea számtalan formában (és indul a Starbucks teázó-lánca).

– Megjelennek a kézműves ciderek.

– Az egészségtrendek a kóla alternatíváinak keresésére késztetnek.

– A kis szeszfőzdék berobbanhatnak különlegességeikkel.

– Az itallapok sok helyen digitális hordozóra kerülnek, a tableteken, monitoron megjelennek a fotók, összetevők és egyéb információk, például ételeket kínálnak hozzájuk.

Forrás: Trade Magazin

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!