2013. február 22. péntek

ÚJ PALACKOKKAL ÜNNEPLI 140. ÉVFORDULÓJÁT A HEINEKEN

A világ első számú sörmárkájaként ismert Heineken gondolt egy nagyot, és új 0,5 és 0,33 literes palackok bevezetésével ünnepli 140. születésnapját. Legyél akár egy egzotikus szigeten, mint James Bond, egy New York-i szórakozóhelyen, vagy egy budapesti romkocsmában: mostantól a világ első számú prémium sörének nemcsak tartalma, de formája is ugyanolyan a Föld minden pontján. (ideje volt… – A szerk.)

Az új nyakcímke a korábbinál hosszabb, míg az átlátszó címke nagyobb rálátást enged a palackban lévő sörre, amelynek eredetiségét a palack dombornyomása tükrözi. Modern vonalainak köszönhetően az új üveg kellemes tapintású és jobban illik a kézbe. Az innováció azonban nem csak a formatervezésben jelenik meg, hanem a Heineken sörben is, amely mindössze 3 összetevőből- víz, 100%-os árpamaláta és komló- áll.

“Büszke vagyok, hogy a világszerte egységes megjelenésű, újratervezett, visszaváltható Heineken palackot az elsők között Magyarországon mutattuk be. Márkánkat folyamatosan tökéletesítjük, és büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk mind ízvilágban, mind formatervezésben. A Heineken időt és energiát fektet az újításokba, innovációkba, és reméljük, hogy fogyasztóink értékelik törekvéseinket. A palackot a tökéletesség igényével terveztük, hogy a Heineken prémium minőségének megfeleljen” – mondta Bram Westenbrink, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!