2012. december 18. kedd

HIBISZKUSZOS ABSOLUTTAL KÖSZÖNTSD AZ ÚJÉVET

Új vodkakülönlegességgel indítja a 2013-as évet az Absolut, itt a legújabb íz: Hibiskus!

2013. januárjától kapható, természetesen először az Egyesült Államokban a legújabb Absolut ízes vodka, az Absolut Hibiskus. A forgalmazó, a Pernod Richard úgy promótálja, mint az leges legelső virágízesítésű vodka. A hibiszkusz virág felhasználásával készülő italt pluszban egy kis gránátalma ízzel bolondítják, amely így teszi még különlegesebbé a svéd szeszt. A hibiszkusz savas, bogyós gyümölcsökhöz hasonló ízét tökéletesen egészíti ki a gránátalma édeskés tónusa.

A Pernod globális marketing igazgatója így vélekedik az új ízről: “A 2010-es évek trendjét követve ismét egy fantasztikus ízt sikerül a fogyasztók poharába tölteni. Az emberek egyre gyakrabban keresik az új, különleges ízeket a mindennapi életükben, illetve a különleges alkalmak feldobásához is. Az új vodka régi koktélreceptek és eddig ismeretlenek kitalálásában is segíthet. A virágok alkohollal történő keverése pedig a legújabb trend, amely a következő 5-10 év italgyártási szokásait is megváltoztathatja.”

Sajnos arról még nincs infónk, hogy Európa és hozzánk mikor jut el az új íz. Addig is próbáljátok ki a citromos vagy a vaniliás ízt, amelyeket webshopunkon keresztül rendelhetitek: ITT. Sőt, januárban mi is jelentkezünk új ízekkel! ;-)

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!