2012. december 10. hétfő

EGYET FIZET KETTŐT KAP A JÓZAN SOFŐRÖKNEK

“Designated Driver” címmel országos kampányt indít Nagy-Britanniában a Coca Cola, amelyben azokat a járművezetőket jutalmazza, akik úgy döntenek, hogy nem isznak az ünnepi szezonban.

Az akcióban “egyet fizet kettőt kap” alapon jár az üditőital az alkoholt hanyagoló vezetőknek -jelezte a cég.

A kampány az ötödik éve fut már és a vállalat felelősségvállaló tevékenységének középpontjában áll Nagy-Britanniában, hogy az üdítőitalokkal reális alternatívát kínáljon az alkohollal szemben. A multicég a brit közlekedési minisztériummal együttműködve folytatja vezetőbarát kampányát, valamint a “THINK!” című közlekedésbiztonsági kezdeményezését.


Az akció mintegy 8 ezer pubban, bárban és klubban érhető el országszerte, a Coca Cola pedig “Pub Finder” néven térképet hozott létre, hogy a sofőrök megtalálják a részt vevő helyszíneket. Az ajánlat december 9-től 31-ig érvényes. Az akció a Coca-Cola, a Diet Coke és Coke Zero termékekre vonatkozik és a pultnál kapott utalvánnyal vehető igénybe.

A társaság ugyanakkor limitálta a felhasználást, egy éjszaka során csak három ingyenes üdítőt kaphatnak a józan sofőrök.

Hogy nálunk ilyennel akcióra számíthatunk-e az üdítőital-gyártótól, arról nincs információnk. Minden esetre jó kezdeményezésnek gondoljuk, úgyhogy don’t forget:

Forrás

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!