2012. november 19. hétfő

ILYENEK VAGYTOK TI A FACEBOOKON

Ahogy a fórumoknál, blogoknál megvannak a tipikus hozzászólók, úgy a Facebookos oldalaknak is megvannak a tipikus rajongói, akiket viselkedésük alapján könnyen el lehet különíteni, mert valamiért eltérnek az átlagtól. A Soap Creative készített egy érdekes slide-ot, amelyben kategorizálják a lájkolókat. Egyszerre mulatunk a szereplőkön, akiket mi is nagyon jól ismerünk, ugyanakkor be kell valljuk, hogy nagyon is igaz a viccesre sikeredett elemzés.

Kiemelünk nektek pár nagyon jellegzetes arcot, biztosan találkoztatok már velük! Alább pedig megnézhetitek a Facebookos rajongók 36 arcának minden képét és leírását:

-Az elsőző: Olyan figura, aki a neten mindenhol elsőnek kommentál mindent. Jól ismerjük, néha csak annyit ír oda egy tartalom alá, hogy:”Első!”. Ugyanezt teszi a Facebookon is.

-A gyűlölő: Az a “rajongó” aki azért lájkol be valamit, mert gyűlöli. És minden reakciója ehhez illeszkedik. Bármit tegyen is az admin, ő akkor is nagyon utálni fogja, ennek pedig hangot is ad.

-A szakértő: Ő az, aki mindenkinél mindent jobban tud. A legapróbb hibát is észreveszi és kijavítja, a kommentelőket ugyanúgy, mint az admint. Nem lehet előle menekülni.

-A beragadt billentyűzetes: Az a rajongó, aki minden karaktert megsokszorozva ír le, hogy kifejezze mennyire odáig van. Igggennnn.

-A polgárőr: Az, aki az admin helyett válaszolgatja meg a kérdéseket, és rászól az elégetlenkedőkre, kiosztja a trollokat. Önkéntes segítő, akinek nagyon lehet örülni.

-A teljesen elkötelezett: Ő a legnagyobb rajongó, bármi történik az oldalon, imádja, lájkolja, elmondja, hogy megőrül érte. Általában mindent nagybetűvel, azaz ordítva fejez ki kommentekben.

Most pedig következzen a teljes lista!

36 Faces of Facebook Fans. The Good the Bad & the Ugly from Soap Creative

 

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!