2012. november 25. vasárnap

A BALLANTINE’S LIMITÁLT KIADÁSSAL KÉSZÜL AZ ÜNNEPEKRE

A Pernod Ricard ismét karácsonyi, limitált Ballantine’s whisky-vel indul neki az adventi heteknek. Immár harmadik éve találkozhatunk ezzel az exkluzív kiadású itallal, amely már 15 országban rendelhető. Sajnos Magyarország nincs a kivételes országok között, de természtesen az igazi Bali-fanok külföldi webshopokról is beszerezhetik eme dizájnos palackot, benne a különleges nedűvel.

A Ballantine’s mesterfőzője, Sandy Hyslop keze munkáját dícséri az idei párlat, amelyben találkozhatunk a fahéj, narancs, mazsola, édes alma és körte ízével. A Pernod tisztán, jégkockával ajánlja, de bármely karácsonyi koktél kíváló alapja lehet.

A limitált Balinak saját Facebook aloldalt is indítottak, hogy a whisky-fogyasztók népessége minél többet megtudhasson az italról, illetve különböző étel- és koktélrecepteket is ajánlanak, amely a Christmas Reserve-re épül, mint például a Clementine Bauble.

Peter Moore, a Ballantine’s nemzetközi brand igazgatója így nyilatkozott az új kiadásról: “A karácsonyi szezon mindig egy fontos időszak a whisky-k piacán, ezért nagyon örülünk, hogy ismét egy új Christmas Reserve-vel kedveskedhetünk a vásárlóinknak a világ minden táján. Ez a limitált palack tökéletes karácsonyi ajándék lehet a whisky-barátok körében, de az újonc whisky-kóstolóknak is egy jó példa arra, hogy milyen különleges ízekkel ismerkedhetnek meg ha az italainkat kóstolgatják.”

Bár hozzánk nem jutott el ez az ital, de számos egyéb whisky-ből rendelhetsz webshopunkon, amelyet 30 percen belül házhoz szállítunk neked Budapest területén. A whisky-ket ITT találod.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!