2012. szeptember 14. péntek

ELVETTÉK A RENDŐRÖK A JOGOSÍTVÁNYÁT MERT GYALOG MENT HAZA!

Bár nem ült volán mögé az ivás után egy német sofőr, egy bírósági ítélet nyomán most mégis elvehetik a jogosítványát, mert az ítélet szerint nem szándékosan döntött a gyaloglás mellett.

A kép csak illusztráció!

Értetlenül fogadták a németek azt a bírósági ítéletet, amelyet egy részeg férfi ügyében hoztak: a bizarr döntés akár precedensként is szolgálhat a későbbiekben a gyalogosan hazatérő vezetőknek. A Manzban megesett eset főszereplője egy olyan férfi, aki betért egy ivóba, majd miután jócskán sikerült csillapítania a szomját, gyalogosan indult haza. A jogászok értetlenül állnak a bíró döntésével szemben, amely szerint ennek ellenére a férfi jogosítványát be kell vonni.

“Ez egy felháborító döntés. A rendőrök mindig azt mondják, hogy ne vezessen, ha iszik, és nem is tette, ennek ellenére mégis elveszíti a vezetői engedélyét?” – háborgott az egyik szakértő. A bíró a döntését azzal indokolta, hogy a férfi annyira részeg volt, hogy teljesen elveszítette az ítélőképességét, vagyis nem “józan megfontolásból” döntött a gyaloglás mellett, hanem egész egyszerűen így alakult – számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!