2012. szeptember 27. csütörtök

BEMUTATKOZIK A JIM BEAM RED STAG!

A Jim Beam Red Stag-je a méltán híres Jim Beam-ből készült, feketecseresznye ízesítéssel. Természetes alapanyagokból álló új ízt azért készítették, hogy kiemeljék a Jim Beam nagyszerű íz világát, ugyanis a cseresznye a bourbon kultúra része az 1800-as évek óta, amikor a Manhattan megszületett. A fekete cseresznye ízét lassan és nagy odafigyeléssel ötvözve építették bele a bourbonbe, egy kivételes és különleges eljárással, hogy elérjék a Red Stag kifinomult íz világát. Ezzel is hűek maradva a Jim Beam ízéhez.

Íz világ: A hagyományos Jim Beam íz minősége mellet gyümölcsökben gazdag íz világot tükröz. Érezni a tölgyfa hordóban érlelt ízt, ami keveredik az édes kukoricáéval, melyet a feketecseresznye lágysága egészít ki.

Utóíz: a selymes édes íz keveredik az igazi bourbon ízzel.

Fogyasztás: A bourbon újraértelmezése!

A Jim Beam rajongók számára a Red Stag új koktél lehetőségeket kínál. Ledönti a hagyományos bourbon íz határait, úgy fogyaszthatják, mint eddig soha. Az ízek variálhatók, új fogyasztási szokások alakultak ki. Az új íz megengedi a kóla és más alapanyagok használatát.

A Red Sag története. A világon kevés olyan tiszteletet parancsoló állat él, mint a Kentucky –ban élő jávorszarvas, ezek közé tartozik a Red Stag vagyis a vörös bika. Amikor 1975-ben Jacob Beam elkezdte gyártani a speciális Kentucky bourbon-jét, ezek az állatok csapatostul járták a hegyeket. Sajnos a vadászat miatt, hamarosan a kihalás fenyegette őket. 1997-ben, köszönhetően az állatvédőknek a jávorszavasokat visszatelepítették Kentuckyba. Ma már 16 megyében így többek között Montana keleti részén is megtalálhatóak. A Jim Beam dolgozói annyira örültek a szarvasok visszajövetelének, hogy ennek tiszteletére Red Stagnek nevezték el az italt.

Red Stag-ből készíthető koktélok:

Orient Express

Hozzávalók:

- 4.5 cl Whiskey (pl. Jim Beam Red Stag)
- 1.5 cl Édes vermut
- 1.5 cl Triple sec
- 1 cl Limelé

Elkészítés:

A hozzávalókat shakerben jéggel alaposan összerázzuk, majd jéggel teli old fashioned pohárba szűrjük. Díszítéshez használjunk limeszeleteket.

Seaboard

Hozzávalók:

- 3 cl Whiskey (pl. Jim Beam Red Stag)
- 1 cl Cukorszirup
- 3 cl Gin
- 1.5 cl Citromlé

Elkészítés:

A hozzávalókat shakerben jéggel alaposan összerázzuk, majd jéggel teli old fashioned pohárba szűrjük. Díszítéshez használjunk mentaágat, citromszeleteket.

 On the Peach

Hozzávalók:

- 4 cl Whiskey (pl. Jim Beam Red Stag)
- 2 cl Baracklikőr
- 1 cl Citromlé
- 2 cl Passionfruit szirup
- 3 darab Mentalevél

Elkészítés:

A hozzávalókat shakerben jéggel összerázzuk, majd leszűrjük egy pohárba. Ezután a szűrést ismételjük meg egy teaszűrűvel is, így a menta darabok nem kerülnek bele a hűtött koktélpohárba.

AKCIÓ!

Aki most Jim Beam Red Stag-et rendel webshopunkon keresztül, annak egy ajándékkal kedveskedünk. A fenti képen látható dizájnolt óra jár minden rendelőnknek, aki egy üveggel rendel a cseresznyés bourbon-ből. Ne szalaszd el a rendkívüli lehetőséget, legyen Tiéd a szarvasos karóra.

Akció a készlet erejéig érvényes.

A Red Stag-et webshopunkban ITT TALÁLOD.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!