2012. augusztus 7. kedd

MAGYAR LÁNY LEHET A MARTINI ÚJ ARCA

Huszonnyolc lány verseng azért, hogy valamelyikük lehessen a Bacardi cégóriás olasz vermuth márkájának, a Martininek az arca, a “Martini Star”.

Martin Star-nak lenni igazi kitüntetést jelent, ugyanis a márka nagykövetévé válik, akit kiválasztanak: ő fog szerepelni minden Martini hirdetésen, reklámban, plakáton, TV szpotban és természetesen az összes Martini VIP partin ott csilloghat a többi híresség között.

No és nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy a győztes lányt egy 150 ezer eurós (cca. 41,5 millió forint) csekkel honorálják!!!

A világ minden táján folytak a válogatások, amin összesen 3 500 hölgyemény vett részt. A cél az volt, hogy olyan lányokat válasszanak ki, akik mindenben passzolnak a “Luck is an Attitude” reklámszlogenhez.

A Martini Star Royale Casting utolsó körébe 23 országból jutottak be leányzók és nagy örömünkre egy magyar lány, Suhajda Bea is ott lesz az Ibizán tartandó döntőn!

Az ibizai egy hét nem csak a buliról és a nyaralásról szól, hanem számos kihívás várja majd a lányokat a hírnév megszerzéséig vezető úton.  A döntő folyamán minden egyes lányt filmre vesznek, és a személyes werkfilmek készülnek az ott töltött napjaikról. A videók szeptember 4-től lesznek megtekinthetők a Martini hivatalos Facebook oldalán. Az a 7 lány, akinek a videója a legtöbb szavazatot nyeri, az jut be a “szuperdöntőbe”, amely már zárt kapuk között zajlik majd októberben.

Kíváncsian várjuk a videókat és természetesen szurkolunk Beának!

Megszomjaztál egy kis Martinire? Rendeld meg INNEN a vermuthok valamelyikét, de ha egy kis Asti pezsgőre vágysz, akkor se tétlenkedj. Martini pezsgőt ITT találsz.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!