2012. augusztus 6. hétfő

LIMITÁLT KIADÁSÚ DOM PÉRIGNON

A világ egyik legnívósabb pezsgőgyártója, a Dom Pérignon új limitált szériás és exkluzív dizájnú palackokat hozott forgalomba. A 2003-as válogatás és a 2000-es rosé pezsgőjüket vehetjük meg ebben az egyedi csomagolásban, amelyet a hollywood-i David Lynch tervezett.

Called “The Power of Creation”, the design was developed by Lynch, known for surrealist films such as Eraserhead, Blue Velvet and Mulholland Drive, and special effects expert Gary D’Amico.

A kreatívok két napot töltöttek egy kaliforniai stúdióban, hogy megszülessen különböző pirotechnikai eszközök, fáklyák, füstgépek és fényszórók segítségével a végső dizájn.

David Lynch a második élő művész Karl Lagerfeld (Chanel kreatív igazgató) után, aki a  Dom Pérignon pezsgőház megbízásában dolgozhatott. Lynch különösen kedveli a reklámfilmeket és szívesen segít is gyártásukban, főleg ha valamilyen újdonságot, újdonsült technikát vetnek be a forgatáson.

Az új dizájnt egy látványos show keretében mutatták be júliusban egy Los Angeles-i kiállításon. Az új címkés pezsgő ajándékdoboza selyem szalaggal átkötött, valamint

A limitált kiadás még nem kapható, de októbertől már Nagy-Brittaniában beszerezhető. Az ára is exkluzív: a 2000-es Dom  palackja 120 fontba, a 2003-as rosé pedig 240 fontba kerül majd. (cca. 42 000 forint, illetve 84 000 forint)

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!