2012. augusztus 17. péntek

AZ ÚJ BOND SÖRÖZIK

BRÉKING! Bond dobta a vodka-martinit! Helyette sörözik…

A holland sörmárka felrántotta a leplet globális promóciós kampányáról, amely az új James Bond filmet, a Skyfallt kíséri majd. A Skyfall nem az első Heineken által támogatott 007-es film.

A reklámhadjárat szeptember 29-én indul, ekkor lesz a sörmárka Skyfall szpotjának amerikai premierje. A reklámfilmet Facebook és Google aktivtások kísérik. A HORECA egységekben (nagyobb bevásárló központok, szuper- és hipermarketek) pedig eladáshelyi promóciók lesznek bevetve (free beer in the house! :P – a szerk.).

A Heineken közleménye szerint a fenti program lesz a cég eddigi legnagyobb 007-es aktivitásának első lépése, a márka ugyanis 15 éve szponzorálja a sorozatot. A másfél évtized során először a márka is meg fog jelenni a filmben, maga a főhős fogja inni. A filmes franchise idén lett ötven esztendős, ennek alkalmából további aktivitásokra is készül a holland vállalat.

A filmet még két vállalatóriás is támogatja, a Coca-Cola és a Honda. Előbbi Coke Zero termékével köti majd össze a filmmel kapcsolatos televíziós, PR és outdoor tevékenységét, utóbbi termékeivel fog a filmben megjelenni.

Forrás

“Bondra” innád magad? Rendeld meg Heinekened webshopunkon keresztül és mi 30 percen belül házhoz visszük neked a jégbe hűtött nedűt!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!