2012. július 30. hétfő

GYÁSZOL EGÉSZ EURÓPA!

Múlt héten kedden zöldbe borult Sachsen egyik autópályája, miután 100 méter hosszan terítette be az úttestet az 1200 kizuhant sörös rekesz.

Július 24. a sörkedvelők egyik borús napjává vált, miután Németország Sachsen tartományában a B6-os jelzésű autóúton Wernigerode közelében egy sört szállító kamion megmagyarázhatatlan módon előbb csúszni kezdett, majd felborult, s végül a tehergépkocsit követő személyautó is a kamionba rohant. A kamiont egy 36 éves férfi vezette, ő könnyebb sérüléseket szerzett, ahogy a személygépjármű 42 éves női sofőrje is.

Az úttestet a baleset után teljes szélességében le kellett zárni, ez annak is köszönhető, hogy az alkoholos italt szállító jármű az úton keresztbe fordult. Az összetört üvegek és ládák eltakarítása órákat vett igénybe, pedig még egy markoló is részt vett a munkálatokban. Az esetet a munkások, de még a helyszínen lévő rendőrségi szóvivő is megmosolyogta, persze csak keserűen, hiszen oda lett a népszerű ital tetemes mennyisége. Az egyik helyi orgánum 30 000-re becsülte az eset során pocsékba ment sörösüvegek számát. A kár 60 ezer euró, átszámítva több mint 16 millió forint.

Forrás

Hál’isten a mi szállító autónk rutinosabb vezető, sőt mi több, még gyors is. Ezért ha kedvet kaptál egy kis sörözésre, akkor rendel meg kedvencedet webshopunkon keresztül és mi 30 percen belül házhoz visszük neked.

Sörök ITT!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!