2012. június 19. kedd

MÁSNAPOSSÁG ELLEN INFÚZIÓ

Kensington — Infúzióval adagolt sóoldattal józanodnak a „menő partiarcok” a briteknél, amióta kiderült, a sztárok is így tesznek már egy ideje.

Legutóbb Lindsay Lohan (26) itta magát eszméletlenre, hogy kórházba kellett vinni, előtte Rihanna (24) tett fel képet magáról, tűvel a karjában. A nem túl jó példa máris átragadt rajongóikra, akik ugyanígy, percek alatt akarják kiheverni az előző napi dorbézolást, mint kedvenceik.

A botrányos bulizásairól híres Lindsay Lohan régóta használja a módszert

A leleményes szolgáltatók máris belefoglalták wellness-szolgáltatásaikba a vitaminos sóoldat-infúziót, amit akár egy pedikűr időtartama alatt is meg lehet kapni. A nagyjából 80 ezer forintos szolgáltatást persze még ott sem engedheti meg mindenki magának, de ez sem hozta zavarba a szolgáltatókat. Kettőt fizet, egyet kap: nagy tételben olcsóbb, és még egy sor hasonló akcióval reklámozzák a nem teljesen rizikómentes eljárást. Úgy lehet válogatni a vitaminkoktélok között, mint valami dzsúszbárban. A sci-fi filmekre emlékeztető dilinek nagy rajongója többek között az egykori topmodel, Cindy Crawford, a volt Spice Girl, Geri Halliwell és az X-Factor-guru Simon Cowell is, ők is így józanodnak a menő celebpartik után. Példájukat átvette egy angol légiutas-kísérő, Nicky Bailey (32) is. Ő és társnői szerint sokkal hatékonyabb a tű az idejétmúlt és hosszadalmas almaropogtatásnál.

Rihanna a közösségi oldalára fel is töltött egy képet arról, hogyan csöpög a karjába a józanító oldat

– Minden hónapban befekszem egy ilyen kezelésre, de ha több pénzem lesz, hetente egyszer fogok járni – fogadkozott a The Sun újságírója előtt Nicky, aki hétköznap csak néhány órára megy le a bárba munka után szolidani iszogatni, hétvégéken azonban rendszeresen eszméletlenre issza magát barátaival.

– Az újságban találtam meg a wellnessklub hirdetését, amelyben az infúziós „rekreációt” népszerűsítették. Hangulatos, gyertyafényes szobában vártak. Fantasztikus érzés, amikor a hűs nedű árad az ember testébe, az ember szájíze is rögtön megváltozik. Alig 45 perc alatt megszabadultam a fejfájásomtól és az émelygésemtől is.

Forrás

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!