2012. május 25. péntek

ÚJ KLUB NYÍLIK A COKE CLUB HELYÉN

A Coke Clubnak a bíróság ítélete alapján már kilenckor le kellett volna kapcsolnia a zenét, de a meghívásos pályázaton, mindössze két pályázó közül kiválasztott cég éjfélig üzemelhet a polgármester támogatásával. A tulajdonosok az NMHH-val már többször összetűzésbe kerülő RiseFM tulajdonosai is.

Nite Rise Party @ Coke Club

Beach Club néven új arculattal, továbbra is az ifjúság igényeit kiszolgálva nyílik nyári szórakoztató központ Siófok Nagystrandján a Coke Club helyén, amelynek végleges bezárásáról egy hónapja döntött egy bírósági ítélet miatt a működtető -legalábbis pont ezt mondta Balázs Árpád, Siófok polgármestere az MTI-nek.

A tavaly két hónap alatt több mint 150 ezer vendéget fogadó Coke Club azért zárta be a kapuit 15 év után, mert a Fonyódi Városi Bíróság szezon előtt született ítélete értelmében a szórakozóhelynek este 9-kor be kellett volna fejeznie minden zeneszolgáltatást és 11-kor be kellett volna zárnia. A klubot az éjszakáig tartó hangos zenélés miatt perelték be, és bár az ítélet még nem volt jogerős, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. a jogkövető magatartás mellett döntött, nem vállalva fel semmiféle rizikót a jövőre nézve.

A város strandüzemeltető cége erre zártkörű, meghívásos pályázatot írt ki a létesítmény további működtetésére, és a két érvényes pályázat közül választották ki győztesnek a Beach Club Konzorciumot.

Az egykori Coke Club szomszédságában szórakozóhelyet üzemeltető Balaton Tourism Kft., a városban több vendéglátó egységet is üzemeltető Sió Torony Kft., valamint a Rise FM rádióadót működtető DJ Promotion alkotta konzorcium teljesen új néven nyitja meg a tervek szerint június végén a régi-új szórakozóhelyet. A RiseFM egyébként már többször került perei miatt a sajtóba, legutóbb budapesti frekvenciáját csak rendőri segítséggel tudta elhallgattatni az NMHH.

Balázs Árpád hangsúlyozta, hogy a bírósági ítélet csak az előző üzemeltetőre, és nem a területre vonatkozott, így a Beach Club a tervek szerint éjfélig fog zenét szolgáltatni, kellő figyelmet fordítva a hangerő-korlátozás betartására.  A számítások szerint az önkormányzatot semmiféle kár nem éri a Coke Club bezárása miatt, a területét a korábbinál is kedvezőbb kondíciókkal tudta bérbe adni – tette hozzá.

Forrás

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!