2012. május 8. kedd

Quantum alkoholspray, avagy asztmával álcázd a piálást

Ha extrém piálásról van szó, vagy bármilyen alkoholos újdonságról, akkor természetesen a tengerentúlon kell keresnünk az újítást. Nincs ezt most se másképp, itt egy alkoholos szájspray az USA-ból, ami állítólag a szájba fújás után azonnali alkoholmámort okoz.

A WA|HH Quantum Sensations névre hallgató “asztmapumpa” kitalálója egy Amerikában élő francia tudós, David Edwards, aki azt állítja, hogy használat után a szerkezetben lévő cucc néhány másodpercen belül alkoholmámort okoz és ami a legfontosabb, leglényegesebb rész: nem okoz másnaposságot! Azonnal ide egy kartont belőle!

Egyszeri pumpálás során mindössze 0,075 mililiter alkoholt juttat a kis design pumpa a szájunkba és összesen csak 21 adatot tartalmaz. Nem tűnik túl combosnak. Lehet sokunk 10 egymás utáni pumpálásig meg sem állna… Edwards szerint a spray használata után az alkoholszonda nem tudja kimutatni az alkoholos befolyásoltságot. Érdekes.

Nem ez volt az első ilyen eszköz, amelyet Edwards kreált. A “Whif” névre keresztelt spray különböző ételeknek és italoknak az ízét juttatta a szánkba. Állítólag fogyókúra idején kitűnően alkalmazható a csoki ízű változat, azonnal megszűnteti a csoki utáni sóvárgást.

A piaci ára a quantum spraynek mindössze 26 USD, mostani árfolyamon cca. 5700 HUF. Megfontolandó. Inkább egy üveg finom tennessee whisky és a másnap, mint a szájba fújogatás. :-)

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!