2012. május 7. hétfő

Kendermagos vodka Alaszkából, wow!

Ahogy arról mostanában többször is szót ejtettünk, az extrém italok, néha hátborzongató pia újítások korszakát éljük. Szinte heti szinten hallunk durvábbnál durvább érdekességeket a nagyvilágból. Íme a legújabb kedvencünk:  a kendermagos vodka!

Alaszkában ugye az átlag emberek napjai nem túl pörgősek, változatosak (lsd. Miért éppen Alaszka? című film). Tuti ezért próbálják a kissé unalmasnak tűnő hétköznapjaikat feldobni az ott élők és megalkotni valami újat, szokatlant. Nos, az Alaska Distillery már korábban is híres volt extrém ízesítésű vodkáiról, pl. 2 éve rukkolt elő a füstölt lazac ízű változattal… Most az alap árpából denaturált vodkájukhoz hozzáadtak 20% oridzsi brit-kolumbiai kendermagot. Így született meg a frappáns nevet viselő Purgatory vodkájuk. Marketingből jeles!

Több amcsi piás oldal azonnal lecsapott a “jövevényre” és szolgál nekünk szöveges bemutatóval, hogy ha ízlelni nem is, de elképzelni tudjuk milyet tekerhet a kenderes vodka. Általában 5-ből 4 pontokat kap az osztályozáson, de egy nemrég Las Vegasban tartott versenyen elnyerte a ‘Hot New Spirits’ díjat. Érdekes, illetve sajnos a kenderes utóhatásról egyik beszámoló sem ír. Lehet, hogy nincs is neki? Kár.

Az USA-ban már több mint 20 államban kapható, mivel a hiedelemmel ellentétben nem tartalmaz semmilyen illegális alkotóelemet. Kár. :-)

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!