2012. március 20. kedd

Többé nem verik ki a kezedből az italt!

Adott egy szokványos péntek este. Bulizol a haverokkal, barátnőkkel. Támasztjátok a pultot, mennek a körök egymás után. Telik a tánctér, ti is kedvet kaptok a táncolásra. A poharat nem hagynád a pulton, mert még a végén valaki felhörpinti a maradékot. Rosszabbik eset, ha önt hozzá valamit. Megpróbálsz a parkett közepén lavírozni a Mojitóddal, de a Ponyvaregényen felnőtt korosztály ezt tudtán kívül is igyekszik megakadályozni. Mit tehetsz ez esetben? Próbálsz a felszínen maradni, dacolva az árral, a végsőkig kihúzni, mint anno Gregory Peck Moby Dick hátán? Vagy csendes visszavonulót fújsz és lehorgonyzol ismét a pultnál?

Itt a megoldás!

Nem biztos hogy sokan ismeritek a Hahn nevezetű ausztrál sört. Mondjuk marketingben elég jók, talán a Youtube-on elcsíphettétek már 1-2 viccesebb videójukat. Új reklámfogásként létrehozták a Hahn Sörakadémiát, amelyben prezentációs videókkal igyekeznek bemutatni nekünk miként élhetsz együtt jobban, egyszerűbben, kényelemesebben a söröddel.

Az egyik leghasznosabb tanácsuk: hogy ne borítsd magadra a söröd a táncparketten.

A videón (mint ahogy az összes többin) tudós és asszisztense igyekeznek a kérdést teljeskörűen megválaszolni. Itt egy vállra szerelhető “pótkart” mutatnak be, amely követi a mozgásodat tánc közben oly módon, hogy a poharad mindvégig vízszintesben marad. Wow! :)

A diszkó-feeling szimulálásában egy Amerikai Pitéből vett rózsaszín-zöld kockás, világító táncparkett és egy rúdra szerkesztett box-kesztyű segít nekik. Íme:

Forrás

Hahn Youtube csatornáján található egyéb sörpraktikákból címszavakban:

  • Hogy azonosítsd a sörödet?
  • Hogy tartsam hidegen a söröm egy meleg, nyári napon?
  • Hogy találjam meg a söröm a sötét táncparketten?
  • Létezik sör és rágcsa kombó?

Meginnál Te is egy pohár hideg söröcskét?

Ne fogd vissza magad! Rendeld kedvencedet vadi új webshopunkon keresztül és mi félórán belül házhoz szállítjuk neked!

Kattints IDE!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!