2012. március 8. csütörtök

Sztárok és boraik

Úgy tűnik a híresek és gazdagok előbb-utóbb vagy a parfümiparban kötnek ki, vagy a borok, párlatok világában. Az elmúlt hetekben több olyan hír is napvilágot látott, hogy sztárok saját bort indítanak útjára. Lady Gaga, Drew Barrymore és Antonio Banderas rajongók, figyelem!

Az már nem is kérdés, hogy minden valamirevaló zenekarnak kell, hogy legyen saját bora. A filmsztárok és showbiznisz hírességek is előbb-utóbb eljutnak oda, hogy saját nevüket szerepeltessék egy címkén.

Mostanában azonban újra megmozdult valami Hollywood háza táján, egymás után jelentek meg hírek arról, hogy kinek lesz saját bora. Például Lady Gagának, ami annyira nem idegen tőle, hisz éppen tavaly nyilatkozta valamelyik lapnak, hogy nagyon szeret vörösbortól becsiccsenteni (a kép alapján a pezsgőt sem veti meg…).

Most a The Sun brit bulvárlapnak szellőztette meg, hogy a Sonoma-völgyben nézelődik barátjával, Taylor Kinneyvel. Az extravagáns külső előrelátó belsőt takar a művésznőnél: azt mondta pénzügyi befektetésként is gondol a borászatra, akkorra, amikor popkarrierje már véget ér. Azt is írták róla, hogy nagyon szeret főzni, hozzá pedig borozni.

Az ilyen terveknél azért jóval konkrétabb hírrel jelent meg egy másik művész hölgy, akiről ugyancsak azt lehetett hallani évekig, hogy (enyhén szólva) szeret inni. Drew Barrymore saját Piot Griggiót dobott piacra, és nemes egyszerűséggel Barrymore Pinot Griggio névre keresztelte. A Friuli tartományból származó könnyed, reduktív olasz valódi divatbor, fiatalságot, életerőt, frissességet sugall. Egy palack 15 eurót (kb. 4.400 Forint, házhoz szállítás nélkül :) ) kóstál, de egyelőre csak az USA-ban lehet kapni.

Ezzel a hírrel közel egy időben látott napvilágot az, hogy Antonio Banderast is beszipkázta a borok világa, őt még komolyabb mértékben is: egész pincészetet alapított Anta Banderas néven, Madridtól úgy kétórányira, Burgosban. A piciny birtok 235 hektáros, rozékkal és vörösökkel foglalkoznak. A zászlóshajó boruk az “a10″ egy Tempranillo, Cabernet Sauvignon és Merlot Cuvée, 10 hónapos tölgyfahordós érlelést kap, és 13,5 euróba (kb. 3.900 Forintba) kerül.

Forrás

Kedvet kaptál egy üveg vörösborhoz? Vagy innál inkább egy jó rozét? Rendeld meg vadi új webshopunkon keresztül és mi fél órán belül házhoz visszük kedvencedet! A szállítást mi álljuk!
A borkínálatunk ITT találod.

 

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!