2012. március 24. szombat

Íme az új díszdobozos Chivas Regal

Gondolom senkinek sem kell bemutatni a Chivas Regal-t, az egyik legismertebb skót whisky márkát, akik már több ízben is együtt dolgoztak olyan divattervezőkkel, mint Alexander McQueen, Christain Lacroix és Vivienne Westwood. Most is hasonló fába vágták a fejszét, összeálltak egy angol kommunikációs ügynökséggel, az NB studio-val, hogy egy új, limitált Chivas ajándékcsomagot gyártsanak. A felkérésnek eleget téve, a stúdió lepaktált Dan Funderburgh tervezővel és közösen alkották meg a vadi új Chivas dobozt.

A külső a már korábbról ismert matt, sötétszürke árnyalatú fém doboz, ami a 12 éves Chivas Regal védjegye, ehhez társul a szintén minden Chivas üvegen megtalálható motívum, az arany oroszlán embléma, csak itt még komolyabban kihangsúlyozva. Nekünk egyből elnyerte a tetszésünk, Chivas-hoz méltó díszdobozt dobnak a piacra ismét, ami öregbíti a márka hírnevét.

Az ügynökség így vélekedett az elkészült promócióról:

“Dan modern barokkos mintája kombinálva a Chivas oroszlánnal egy feltűnő és gyönyörködtető eredményt hozott. Szinte életre kelti az ajándékdobozt az új design, amely biztosít minket abban, hogy a maximális hatást fogja kelteni a világ összes piacán.”

James Slack, a Chivas termékigazgatója így szólt a tervező munkájáról:

“Dan volt a tökéletes választás, hiszen másnak a munkája nem tudott volna olyan tökéletességgel rávilágítani a Chivas Regal különleges stílusára és gazdag örökségére. Ő egy igazi kortárs művész, aki a barokk stílusáról és történelmi díszeiről ismert. Az egyedülálló, férfiaknak szóló stílusa fogja igazán felkelteni a márka iránt elkötelezett vásárlók figyelmét és ez teheti még erősebbé a Chivas Regal pozícióját a prémium skót whisky-k piacán.”

Az új dobozt, benne a jól ismert whisy-vel a világ 70 országában lehet majd kapni és az ajánlott fogyasztói ára 50 amerikai dollár körül lesz (cca. 11 000 Ft.).

Dan Funderburgh a formákkal brilliánsan bánó tervező, akinek tehetségét már több márka is kihasználta. Dolgozott már együtt a Chivas előtt például Microsoft-tal a Zune szoftverük designolásában, de feltűnt már neve a Nike, a Brooks Leather Seats, a Hewlett Packard, a New York Times és még számos márkánál.

Íme a Chivas Regal új promó videója, benne pedig az oroszlános doboz:


Kedvet kaptál egy pohár Chivas-hoz?
Rendeld meg vadi új webshopunkon keresztül és mi fél órán belül házhoz visszük neked!
Kattints IDE!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!