2012. március 2. péntek

Bemutatkozik a Naga Chilli Vodka, avagy a csípős italok királya!

Naga Chilli Vodka

Az amerikai álomban, mint tudjuk mindig előfordulnak, fordultak érdekes termékek, újítások, extrém húzások.
Nos, hadd mutassuk be nektek a legújabb őrületet, a Naga Chilli Vodkát.

A képletük egyszerű: szimpla 40 fokos vodkát összemixeltek a naga chilli nevezetű paprikával és egy szolid halálfejes cimkével dobták piacra, hogy ne érje meglepetés a vásárlót.


Az üveg tartalma egy laza 100 000-es szintet képvisel a bizonyos Scoville-skálán, ami a paprikák csípősségének mértékét hivatott megadni.
A skáláról csak annyit, hogy a magyar erős paprikák az 1500-2500-as szint között mozognak, egy jobb fajta thai paprika, amit az indiai konyhában már extrém szpájszinak mondanak, az olyan 50 000 környékén véteti észre magát…

Próbáljuk kitalálni, hogy mi lehetett a készítők célja ezzel a méregerős piával, de lövésünk sincs. Talán az aberrált Bloody Mary fanoknak nyújthat némi élvezetet (koktélreceptünk).
Egy biztos, ha valamelyik haverunkat egy iszogatás során meg akarjuk tréfálni, akkor próbáljunk megitatni vele egy kupicával ebből a cuccból. Öklendezés, esetleg egy kis hányás tuti garantált!

S hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme egy szemléltető videó, amelyen amcsi műsorvezetők tesztelik a Naga Chilli Vodkát. A képek magukért beszélnek:

Kicsit szolidabb kivitelezésben, de nálunk is megtalálhatsz pár fajta vodkát a kínálatban, amelyet meg is rendelhetsz vadi új webshopunkon keresztül.

Kattints IDE, rendelj és fél órán belül már kortyolgathatod is a hűtött vodkád!

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!