2012. március 7. szerda

Beköszönt a fesztiválsörözés új korszaka…

…avagy, hogy lepd meg BS-en a haverokat egy hektoliter sörrel.

Ugye te is voltál már úgy valamelyik fesztiválon, hogy a következő sorban állást elkerülendő igyekezetedben próbáltál minél több korsó sörrel átevickélni a heringesdobozt is zavarba ejtő embertömegen?

Nos, itt egy újítás, ami ugyan a sör kilötyögtetéstől  megóvni azért nem, de a szervírozásában annál inkább segítségedre, segítségünkre lehet. A Stack-Cup nevezetű pohár a fülénél egymásba illeszthető és akár művészi szőlőfürtté összeszőhető!

Határ a csillagos ég, vagy esetleg a jobb bicepsz…

Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy a poharak teljesen környezetbarát (eco-friendly) eljárással, műanyag-újrahasznosítás útján nyerik el fogantyús korsó formájukat, ezzel több tonnányi eldobált műanyag pohártól megkímélve a környezetet.

Korábbi években már a magyar fesztiválok is alkalmaztak ehhez hasonló rendszereket, ahol ilyen keményebb, újrahasznosított műanyag poharakban kaptad a sört, amikért letétet kellett fizetned (egy – kétszáz forintos tétel asszem – A szerk.), majd az ivászat végeztével a kauciót visszakaptad poharad leadásakor.

Biztos láttál már olyat, hogy valamelyik kemény csávó erőfitogtatásként igyekszik az arcába dönteni az egymás tetejére helyezett 3-4, extrém esetekben több söröspohárból álló szerkezetből az aranysárga nedűt?!

Sima pohárral ez teljességgel kivitelezhetetlen (saját tapasztalat, tesztelve: 2007 – Sziget, 2008 – Creamfields, 2009 – Balaton Sound :) – A szerk.). Azonban az újfajta pohár akár még ebben is segítségedre lehet, ha bevállalod.

Stack-Cupék elég erős online marketinggel kampányolnak korsójuk népszerűsítése érdekében – Facebook, Twitter, meg a többiek – és szorgosan gyűjtük a jópofábbnál jópofább videókat a Youtube oldalukon is. Íme egy-két viccesebb a sokból. Szerintünk.

Képek forrása: Stack-Cup.com

Megszomjaztál egy hideg sörre? Rendeld meg kedvencedet vadi új webshopunkon keresztül és félórán belül kortyolgathatod a hűtött nedűt! Kattints IDE!

 

 

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!