2012. március 30. péntek

Ajándék Martini pohár a webshopban!

Vermuth, azaz fűszerezett likőrbor.
Próbáltad már? Milyen volt? Finom, mi?
És milyen pohárból ittad?
Ebből?! Háááát, te tudod…
Nem akarsz legközelebb mondjuk egy ilyenből? De?! Na, akkor ezt figyeld!

Mindenki, aki most a berugok.hu webshopján vagy telefonon keresztül Martinit vagy James Bond Pakkot rendel, azt minden megrendelt vermuth után MEGAJÁNDÉKOZZUK EGY EREDETI MARTINI POHÁRRAL!

Jó, mi?!

Szóval a Martini. Tudtad, hogy a szín is befolyásolja az ízt?

Az alábbi kép mutatja, hogy miként változik a Martini íze a színnel összefüggésben a száraztól az legédesebb Rosso-ig. (kép forrása: www.facebook.com/martini)

Ugye neked sem kell bemutatni a “No Martini, no party!” reklámszlogent?! Tudjátok, amiben Clooney papa sármja volt a fő téma és ezt azóta más márkák is több-kevesebb sikerrel koppintgatják. Nos, 2012-ben nincs semmi sztárkodás a  Martini új TV-s promóciójában és nem is csak egy terméket push-olnak vele, hanem a mixerkedésre buzdítanak. A Martini Royale koktélt két variációban ajánlják a fiatalok hétvégi party indítójaként:

  1. Használd a Martini Bianco-t és a Martini Prosecco pezsgőt! Adj hozzá egy fél lime levét és szervírozd jégkocka-ágyon.
  2. Használd a Martini Rosso-t és a Martini Prosecco pezsgőt! Adj hozzá egy fél naracsn levét és szervírozd jégkocka-ágyon.

A képlet egyszerű, csak figyelj, hogy a citrusféléket ne keverd!

Tehát még 1x: ha bármilyen Martini vermuthot (Extra Dry, Bianco, Rosato, Rosso) vagy a James Bond Pakkot rendeled a webshopunkon vagy telefonon keresztül, akkor most tiéd minden üveg mellé egy eredeti Martini-s pohár! Ábszolute grátisz! :-)

A Martini-kat ITT, a pakkot pedig ITT éred el.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!