2011. december 13. kedd

Légy kreatív és tervezd meg Te a jövő Heinekenes palackját!

A december mindig különleges várakozással teli időszak: a karácsonyi készülődés, a meglepetések, az ötletes vagy éppen egyedi ajándékok hozzátartoznak az év utolsó heteihez. A Heineken “műhelyében” is azon munkálkodtunk, hogy emlékezetessé tegyük számotokra az idei decembert, sőt maradandó élménnyel ajándékozzunk meg Benneteket!

Három üveg csomagolásán a Heineken történetének egy-egy fontos mérföldkövét mutatjuk be (a kis történeteket Facebook oldalunkon is olvashatjátok), a negyedik palack azonban üres: a megtervezése Rátok vár! A következő 140 évben hogyan létesítenek majd társas kapcsolatokat az emberek? Mutassátok meg! Engedjétek szabadjára a képzelőerőtöket és öltöztessétek modern köntösbe a fehér színű palackot!

A legkreatívabb palackterv készítője viszontláthatja alkotását jövőre, a Heineken megalakulásának 140. évfordulója alkalmából megjelenő exkluzív, Limited Edition csomag egyik palackján – nevének feltüntetésével.

Mit kell hozzá tennetek? Facebook oldalunkon vegyétek fel a Limited Editions alkalmazást, ahonnan letölthetőek a palack megtervezéséhez szükséges tartalmak, illetve további segítséget adunk a dizájnoláshoz. Miután elkészültetek a tervezéssel, szintén a Facebookon keresztül töltsétek fel az egyedi palackterveteket 2012. január 31-ig!

Az alkotómunkához sok jó ötletet kívánva üdvözöl:

a Heineken csapata

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!