2011. december 9. péntek

Együttműködésre lépett a Bonbonetti és a Hell Energy

Hazánk legjelentősebb hagyományokkal és kapacitásokkal bíró csokoládégyára, a Bonbonetti Csoport és Magyarország piacvezető energiaital-gyártója, a Hell Energy megállapodást kötött a közös disztribúciós szinergiák kihasználása és a legmagasabb szintű vevőkiszolgálás biztosítása érdekében.

A magán-nagykereskedések és a vevők magasabb szintű kiszolgálása érdekében stratégiai együttműködésre lépett a Bonbonetti Csoport és a Hell Energy. A közel 50 országba exportáló Bonbonetti és a független kereskedelemben is igen erős piacvezető magyar energiaital-gyártó a logisztika és a relevanciaépítés terén kívánja eredményességét növelni a kooperáció révén. Az együttműködés nem terjed ki a szervezett kereskedelemre, tehát a áruházláncoknak továbbra is saját kapacitásait kihasználva szállít majd a Bonbonetti.

A megállapodást aláíró cégek közös célnak tekintik, hogy a hazai gyártás megmaradjon és tovább erősödjön, ezáltal a munkahelyek megtartása továbbra is prioritás lehessen mindkét gyártó számára. Ezzel párhuzamosan mindkét vállalat legfőbb célja, hogy a jövőben is tovább növelhesse piaci súlyát és pozícióit. A két fél bízik abban, hogy a fenti stratégiai együttműködéssel sikeresen fel tudják venni a harcot a jelenlegi kedvezőtlen gazdasági tendenciákkal.

 

Rendelj
inkább
telefonon,
hogy
biztosra menj! ;-)

36 20 / 353 17 07

Vissza az oldalra

Szeszesitalaink fogyasztását
18 éven aluliak számára
nem ajánljuk!

Elmúltam 18 éves

Vásárolj ingyen, add meg az email címed és
nyerd vissza a rendelésed összegét!